Groepen

De regels voor zakelijke kleding zijn vervaagd en persoonlijker geworden. Professioneel gezien is het belangrijk jezelf te onderscheiden, een eigen stijl te ontwikkelen. Dit is best lastig. Meer vrijheid vraagt om bewuste keuzes.

Petra Styling Coach biedt diverse mogelijkheden. Wij bieden zowel workshops als presentaties/ lezingen aan voor bedrijven, verenigingen of andere groepen.

Workshops

Petra Styling Coach verzorgt diverse styling workshops voor bedrijven.
Workshops zijn geschikt voor kleinere groepen en kunnen als doel hebben;

  • Mensen bewust te maken van hun persoonlijke en/of professionele uitstraling.
  • Teambuilding.
  • Behoefte aan adviezen, tips & tricks

Na een workshop bent u zich bewuster van de juiste outfit. Want de laatste jaren is er veel meer keus op het gebied van kleding. Maar wat kan wel en wat niet? En wat staat er nu het mooist bij u? En als u weet dat u er goed uitziet, kunt u zich focussen op uw werk zonder afgeleid te worden.

Er zijn diverse Workshops mogelijk:

  • Kleding, kleur en stijl
  • Kleur en make-up
  • Mixen en matchen van kleding

Tarieven: op aanvraag.

Presentaties

Petra Styling Coach kan ook een presentatie op uw bedrijf verzorgen. De presentaties zijn zeer geschikt voor zowel grote als kleine groepen en kunnen desgewenst interactief gegeven worden.

Er zijn diverse Presentaties mogelijk:

  • Een Krachtige Uitstraling: Deze presentatie is voor iedereen geschikt maar ook zeer geschikt voor mensen die een publieke functie hebben of veel voor groepen staan. Deze presentatie gaat erover hoe u uw uitstraling krachtiger kunt maken zodat uw boodschap beter overkomt.
  • Persoonlijk Adviseren: Deze presentatie is zeer geschikt voor retailers. Steeds meer winkeleigenaren beseffen dat winkelen vooral leuk moet zijn. Dat men in plaats van online te bestellen, graag naar de winkel gaat om een kledingstuk te zien en te voelen. Om goed en persoonlijk advies te krijgen en geïnspireerd te worden. En de winkel als prettig te ervaren. Goede service, bruikbare adviezen en kennis van eigen merken en collecties zijn onontbeerlijk. Maar om een klant van dienst te kunnen zijn, is goede kennis op het gebied van kleur, kleding en styling nodig. En hoe kan men dat persoonlijk maken? In deze presentatie ga ik hier meer op in.
  • Kleding en Kleur; Deze presentatie is geschikt voor iedere groep en gaat over het gebruik van kleur in kleding. Hoe kun je kleur toepassen. Diverse tips komen langs tijdens deze presentatie.

Tarieven: op aanvraag

Staat uw idee er niet tussen? Er is tevens is er maatwerk mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden!