Kleur, stijl, figuur en make-up workshops voor jong en oud

Vind je het leuker samen met je vriendinnen, collega’s, zussen, (schoon)moeders, of wie dan ook een leerzame en gezellige middag of avond te hebben vol met kleur-, figuur- en stijl advies, kies dan voor een workshop.

Gegarandeerd een verrassende, gezellige en een interessante middag of avond waarbij de tips om je oren vliegen en je veel over jezelf ontdekt.

Ik houd de groepen klein om iedereen ook persoonlijk aandacht te kunnen geven.

En wat denk je van de Beauty Kidz and Teens workshop? Creatief aan de slag met allerlei spulletjes en middeltjes om de huid zachter en het gezicht nog mooier te maken.

Ik geef ook persoonlijk advies!

Wil je graag persoonlijk advies? Ik bied drie leuke opties van koffersessie tot personal shopper. Laat je verrassen!

Welke workshop past het best bij jou?

Petra's Workshop Kleur

Met stip onze favoriete workshop bij alle dames! Vol met tips, creativiteit en gezelligheid! Zeg nou zelf, iedereen wil toch graag een kleurenanalyse ontvangen en een persoonlijk moodboard mee naar huis kunnen nemen!

Petra's Workshop Figuur

Je kleuren ken je wel, maar wat past nou goed bij jouw figuur? Naast mijn professionele figuur-analyse en tips krijgt je zeker ook hartverwarmende tips van je vriendinnen.

Beauty Kidz en Teens

Voor onze jongere dames! Een super leuk en origineel concept voor een kinderfeestje. Met veel crèmes en smeerseltjes, nagellak en poeder. Als laastste nog een fotoshoot van de groep meiden en… prinsen op witte paarden zijn ook welkom!

Straal en laat jezelf zien!