Over Petra

Hoi!

Mijn naam is Petra, ik ben echt een “mensen” mens die graag andere mensen tips en adviezen geeft als men daarom vraagt.

Het geeft mij veel energie om met mensen bezig te zijn en mijn enthousiasme over te brengen, dat zij zelf ook zien hoe mooi ze zelf zijn.

Als ik met individueel advies of groepen bezig ben, leg ik alles altijd op een duidelijke, beeldende manier uit zodat men het zelf ook heel makkelijk kan toepassen.

Hoe leuk is het dat mensen blij worden van hun eigen spiegelbeeld en denken, ja dat ben ik!

Door een uiterlijke verandering krijgt het innerlijk ook een enorme boost! Dat zie ik ook bij mensen gebeuren en dat is zo mooi!

Dit was mijn drive om Styling Coach te worden en is het nog steeds. Als Styling Coach, adviseer ik, help ik en ondersteun ik. Ik help mensen in te zien dat ze mooi zijn zoals ze zijn en met de juiste kleuren, kleding en stijl het beste van zichzelf kunnen laten zien.

Heel concreet betekent dit dat ik mensen bewust wil maken!  Bewust van wat voor kleuren en vormen wèl voor je werken en welke niet.

Kleding kan jouw uitstraling versterken maar ook afbreken. Ik vind het fantastisch om samen creatief aan de slag te gaan en jou te laten zien hoe mooi jij bent!

Door gericht en onbevooroordeeld te kijken, mijn goede intuïtie en inlevingsvermogen én goed te luisteren  kom ik tot een persoonlijk advies waardoor jouw uitstraling ook een stralende uitstraling wordt!

Ik gebruik hiervoor ook de kennis en de technieken die ik in mijn opleiding aan de Stylingguide Academy geleerd heb. Daar heb ik geleerd om heel goed te kijken en te luisteren naar de mens. Het gaat niet om trends of mode maar het gaat om de mens zelf. Wie ben jij, wat past bij jou en wat laat jou stralen!

Om hier helemaal voor te gaan moest ik natuurlijk bij mijzelf ook gaan kijken wat voor mens ik ben en mijzelf de spiegel voorhouden.

Want ik kan pas iets écht goed overbrengen als ik er zelf helemaal voor sta en zelf ook goed in de spiegel durf te kijken en mij zelf ook kwetsbaar durft op te stellen. En dat lukt!

Door mijn rustige karakter voelen mensen zich op hun gemak en durven dan ook zichzelf te zijn.

Ik ga dus met jou aan de slag om de beste versie van jouzelf naar buiten te halen, hoe mooi is dat! Het mooiste is dat ik het jou ook leer. Dus als jij in de winkel staat, dan ga jijzelf ook zien wat jou flatteert en wat niet. Superhandig dus!

Ik heb er heel veel zin in! jij ook?

Stralende groet,

Petra

logo_petra-styling-coach-def-doorzichtig-zwart

Wat is een Styling Coach/ Imago Coach volgens de Styling Guide Academy te Arnhem:

De titel imago kan de suggestie wekken dat de coaches in opleiding vooral leren hoe ze iemand een passende stijl aanmeten. Niets is minder waar. De ervaring leert dat als je niet kijkt naar de mens er niets te stijlen valt. Imago heeft vooral te maken met jouw wens om te groeien en op te bloeien. Als coach leer je mensen dat je stralende zelf weinig trends, mode, richting nodig heeft. Wat je vooral niet meer hoeft, maar mag. Een leef en kleding stijl 100% herkenbaar voor jou. De coaches in opleiding ervaren dat de spiegel vooral een impressie van de buitenkant spiegelt. Wil je verder met mensen zal je dieper mogen gaan. Dus ook als aspirant coach buiten je comfort zone. Naast een andere kijk op kleur, vormen, coaching ,leer je op een andere manier kijken en luisteren.

Straal en laat jezelf zien!