Persoonlijk advies bedrijven

Steeds meer bedrijven beseffen dat de persoonlijke presentatie een belangrijke rol speelt bij het succes van een onderneming.

Imago, interieur, persoonlijke styling en communicatie, het heeft allemaal met elkaar te maken. Het gaat om het vinden van de juiste uitstraling. Uitstraling kunt u inzetten als marketinginstrument!

Niemand kan aan de buitenkant zien of u aardig, slim of getalenteerd bent. Toch is de eerste beoordeling binnen 30 seconden gemaakt. U heeft een streepje vóór als die beoordeling positief uitpakt. Daarom is ook de uitstraling van medewerkers binnen een organisatie van groot belang.

Voor uw bedrijf is het dus goed om te investeren in de uitstraling van uw medewerkers. Een bewust gekozen en passende uiterlijke presentatie waarbij de medewerker zichzelf kan zijn, zal een positief effect hebben op de medewerker zelf én uw organisatie.

Individueel advies
Petra Styling Coach zoekt naar de match tussen de individuele wensen van uw mannelijke en vrouwelijke medewerkers en de wensen en verwachtingen van u als organisatie. Iedere medewerker krijgt een persoonlijk advies voor passende kleuren, vormen en stijl van kleding.
Petra Styling Coach zorgt dat mensen zich stralend voelen! Er zijn diverse Individuele Sessies mogelijk:

  • Een kort persoonlijk adviesgesprek  van 30 minuten op de bedrijfslocatie. Er wordt op afspraak gewerkt op de bedrijfslocatie in een omgeving met privacy.
  • Een koffersessie met een adviesgesprek á 1 uur per werknemer. Voor deze sessie is eveneens een omgeving met privacy vereist (De werknemer neemt dan een koffer met kleding mee waarover hij/ zij advies wil).
  • Een persoonlijk adviesgesprek op een neutrale omgeving buiten het bedrijf.
  • Begeleiding bij fotografie.

Tarieven: op aanvraag.
Staat uw idee er niet tussen? Wij kunnen ook maatwerk bieden! Vraag gerust naar de mogelijkheden.