Petra laat je precies zien wat perfect bij jou gezicht past.

Hoe leuk is het om te ontdekken wat voor een seizoenstype je bent! En de kleuren wie daar op zijn afgestemd. Petra laat je precies zien wat perfect bij jou gezicht past. Zeker een aanrader voor een gezellige avond. En de tips… die kan je gelijk in je hele garderobe toe gaan passen. Bedankt Petra!

Marloes

Wordt vervolgd, dat kan niet anders…

Het was een zeer verrassende avond, waarin we ons volledig gedompeld hebben in tijdschriften om de juiste passende kleur…en bij onszelf te zoeken… ik kijk nu heel anders in de spiegel hahaha!
Petra heeft ons goed begeleid in het kijken naar de juiste kleuren die bij de aanwezige mensen passen, al waren de uitkomsten voor sommigen, zoals ik, heel verrassend! Leuk!
Wordt vervolgd, dat kan niet anders…

Lisette Goossens

Leuk voor bv een vriendinnenavond!

Gisteravond een supergezellige, verrassende avond gehad. Moodboard maken! Je gaat meteen heel anders naar jezelf en anderen kijken. Leuk voor bv een vriendinnenavond!

Ina Nahuis-Bruggink

Heerlijk om het overzicht weer terug te hebben!

Het is helemaal top als Petra in je kledingkast duikt! Wat een verademing om van kleding afscheid te nemen! EN van oude setjes weer nieuwe setjes te maken! Het fijne is dat ik nu weet welke kleuren mij het beste staan en hoe NOG meer te combineren met wat ik al heb! Kortom dit was super leuk en ik raad iedereen aan om ook eens kritisch en relax in je kast te gaan kijken met Petra! Heerlijk om het overzicht weer terug te hebben!

Astrid Teunissen

Een echte eyeopener

Petra bedankt voor de leuke workshop moodbord maken.
Je hebt mij laten zien dat ik ook best andere kleuren kan dragen dan… het veilige bruin/olijf/blauw. (Ben een herfsttype).
Kan nu veel gerichter kleding kopen en kom nooit meer met een kledingstuk thuis die ik qua kleur eigenlijk niet had moeten kopen. Een echte eyeopener.
Petra brengt het ook nog eens op een leuke manier en weet een fijne ontspannen sfeer te creëren waardoor iedereen zich snel op haar gemak voelt.
Leuk voor een vriendinnen avond of met collega’s!
Petra bedankt!

Heidi Jolink

Ik ga nu met een andere blik winkelen

Petra heeft hele goeie en bruikbare adviezen gegeven. Zeer persoonlijk en afgestemde adviezen op mijn figuur . De kleuradviezen waren voor mij erg verrassend. Ik ga nu met een andere blik winkelen. Ik weet nu veel beter welke stijl en kleur bij mij past. De kleurenkaart en figuurkaart passen in mijn portemonnee . Erg handig! Al met al een leerzame middag. Petra bedankt en veel succes met je bedrijf.

Diny Buhler

Deel je ervaringen!

Laat anderen weten hoe je Petra's diensten hebt ervaren. Door onderstaand formulier te versturen ga je ermee akkoord dat je bericht en naam wordt gepubliceerd op de website. Verder gaan we natuurlijk vertrouwelijk om met je gegevens. Emailadres wordt NIET gepubliceerd.

Verplicht veld

Voor -en achternaam
Type je email adres
Indien van toepassing
Type een titel
Beschrijf hoe je onze diensten hebt ervaren