Ik heb op een hele andere manier naar mezelf leren kijken.

Ik heb van Petra het Kledingadvies Diamant gehad. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar het voldeed zeker aan hetgeen wat ik bedacht had.

Het was interessant en intens. Ik heb op een hele andere manier naar mezelf leren kijken.

Ik vond vooral het omhangen van alle kleuren het leukste deel van het advies. Juist omdat ik daar op een andere manier moest kijken en doordat letterlijk te zien was wat die kleuren met mij deden.

Ik zou een kledingadvies echt aanraden! Zeker voor mensen zoals ik die anders geen idee hebben wat voor kleding ze aan moeten en hoe.

Ik waardeer het advies met een 9!

Nienke Blauw

geslaagd vriendinnenuitje!

Samen met 2 vriendinnen de workshop styling gevolgd en een gezellige middag beleefd. Petra is iemand die je met respect benadert en erg prettig is in de omgang. Je voelt je al vrij snel op je gemak. Ook de communicatie vooraf verliep prettig en soepel.
Echt een aanrader! Je leert om je te focussen op je positieve punten en deze te accentueren i.p.v. te proberen je “minder mooie” kanten te verdoezelen.

Annemiek Roovers

Een aanrader om Petra te laten komen!

Petra laat je echt stralen!
Super veel tips en direct toepasbaar!
Ik kijk nu zo anders naar kleding waar ik op letten moet om mijn figuur beter uit te laten komen!
Echt aanrader om Petra te laten komen. Bespaart mij veel miskopen!

Joyce Ratering van Slank en Joy

Workshop Kleur, een aanrader!

Pas geleden deelgenomen aan de workshop Kleur. Tijdens de workshop heeft Petra mij laten zien welk kleurentype ik ben en welke kleuren mij mooier maken. Ik merk dat ik sinds de workshop bewuster kijk naar de kleding in mijn kast en tijdens het shoppen maak ik betere keuzes. Het was een gezellige en leerzame workshop, zeker een aanrader!

Annemarie Bolder
Nr15 Schoonheidssalon

Absoluut een aanrader!

Bij Petra een leuke ‘kleurenworkshop’ gevolgd. Goede tips gekregen en een heel gezellige avond gehad! Petra geeft genoeg informatie en geeft je ook inzicht waarmee je alleen verder kan. Petra brengt haar positieve energie over haar vak op een mooie en leuke manier over. Absoluut een aanrader!

Linda Hauwert

Petra maakt van styling een feestje!

Ze laat in korte tijd zien welke kleuren iets extra’s voor je doen, laat zien welke kleren bij je lichaamsbouw passen en geeft handige tips om het plaatje helemaal af te maken. Dankzij haar advies kijk ik nu ontzettend uit naar een middagje shoppen!

Marije Hendriks

Prachtige resultaten

Vandaag een erg leuke en positieve ‘inspiratieworkshop’ gehad.
Zeer zeker handvaten, tips en advies gekregen waar ik veel mee kan! En daarnaast nog hele leuke mede onderneemsters leren kennen. Was top!

Danielle Jansen

Een succesvolle Inspiratie avond met Petra

Op woensdag 14 november organiseerde “Maxine, Winkel vol Beleving” een “Ladies Inspiratieavond”.
Styling Coach Petra Vermeulen verzorgde een kleuren advies, dit werd door de bezoekers aan de “Ladies Inspiratieavond” heel positief beoordeeld.
Een erg geslaagde avond, zeker door de kundige adviezen die door Petra werden gegeven.

Ine Stapelbroek
Maxine,Winkel vol Beleving

Een super avond in onze winkel!

Petra is in onze winkel An&An dames en herenmode geweest als Styling Coach. Petra heeft met haar enthousiasme over haar vak verteld. Voor iedere klant nam zij de tijd om hun figuurtype te bepalen en te analyseren welk kleur het beste bij iemand past. De combinatie van Petra haar kennis en met de service van onze winkel, was het een super avond. Iedereen ging goed gekleed en met een goed gevoel de winkel uit.

Ik kijk met een andere blik in mijn kast.

Ik kijk met plezier terug op de middag met kleur/styling coaching. De sessie heeft mij inzicht gegeven in kleurgebruik, hoe te combineren, wat is er mogelijk. Maar ook welke stijl mijn figuur het best tot zijn recht laat komen.

Ik kijk met een andere blik in mijn kast. Prettig zijn de bijgeleverde collage en kleurkaart, die houvast geven bij nieuw te kopen kleding. Hier heb ik gebruik van gemaakt bij de aankoop van een nieuwe handtas, die ik uit mijn comfortzone, in de kleur paars, fuchia heb gekozen.

Leuk om met dit inzicht nieuwe kleding te gaan kopen, ik heb er vertrouwen in!

Jeanet

Petra laat je precies zien wat perfect bij jou gezicht past.

Hoe leuk is het om te ontdekken wat voor een seizoenstype je bent! En de kleuren wie daar op zijn afgestemd. Petra laat je precies zien wat perfect bij jou gezicht past. Zeker een aanrader voor een gezellige avond. En de tips… die kan je gelijk in je hele garderobe toe gaan passen. Bedankt Petra!

Marloes

Wordt vervolgd, dat kan niet anders…

Het was een zeer verrassende avond, waarin we ons volledig gedompeld hebben in tijdschriften om de juiste passende kleur…en bij onszelf te zoeken… ik kijk nu heel anders in de spiegel hahaha!
Petra heeft ons goed begeleid in het kijken naar de juiste kleuren die bij de aanwezige mensen passen, al waren de uitkomsten voor sommigen, zoals ik, heel verrassend! Leuk!
Wordt vervolgd, dat kan niet anders…

Lisette Goossens

Leuk voor bv een vriendinnenavond!

Gisteravond een supergezellige, verrassende avond gehad. Moodboard maken! Je gaat meteen heel anders naar jezelf en anderen kijken. Leuk voor bv een vriendinnenavond!

Ina Nahuis-Bruggink

Heerlijk om het overzicht weer terug te hebben!

Het is helemaal top als Petra in je kledingkast duikt! Wat een verademing om van kleding afscheid te nemen! EN van oude setjes weer nieuwe setjes te maken! Het fijne is dat ik nu weet welke kleuren mij het beste staan en hoe NOG meer te combineren met wat ik al heb! Kortom dit was super leuk en ik raad iedereen aan om ook eens kritisch en relax in je kast te gaan kijken met Petra! Heerlijk om het overzicht weer terug te hebben!

Astrid Teunissen

Een echte eyeopener

Petra bedankt voor de leuke workshop moodbord maken.
Je hebt mij laten zien dat ik ook best andere kleuren kan dragen dan… het veilige bruin/olijf/blauw. (Ben een herfsttype).
Kan nu veel gerichter kleding kopen en kom nooit meer met een kledingstuk thuis die ik qua kleur eigenlijk niet had moeten kopen. Een echte eyeopener.
Petra brengt het ook nog eens op een leuke manier en weet een fijne ontspannen sfeer te creëren waardoor iedereen zich snel op haar gemak voelt.
Leuk voor een vriendinnen avond of met collega’s!
Petra bedankt!

Heidi Jolink

Ik ga nu met een andere blik winkelen

Petra heeft hele goeie en bruikbare adviezen gegeven. Zeer persoonlijk en afgestemde adviezen op mijn figuur . De kleuradviezen waren voor mij erg verrassend. Ik ga nu met een andere blik winkelen. Ik weet nu veel beter welke stijl en kleur bij mij past. De kleurenkaart en figuurkaart passen in mijn portemonnee . Erg handig! Al met al een leerzame middag. Petra bedankt en veel succes met je bedrijf.

Diny Buhler

Deel je ervaringen!

Laat anderen weten hoe je mijn diensten hebt ervaren. Door onderstaand formulier te versturen ga je ermee akkoord dat je bericht en naam wordt gepubliceerd op de website. Verder ga ik natuurlijk vertrouwelijk om met je gegevens. Emailadres wordt NIET gepubliceerd.

Verplicht veld

Voor -en achternaam
Type je email adres
Indien van toepassing
Type een titel
Beschrijf hoe je onze diensten hebt ervaren