Kledingadvies voor jou!

Kledingadvies en kleuradvies helpt jou uit te stralen wie jij bent.Kledingadvies kleuradvies en meer.

Waar voel jij je prettig in én welke kleding laat jou stralen? Voor jouw werk, met klanten of voor groepen, is het belangrijk dat jij laat zien wie je bent maar ook dat jij jezelf prettig voelt in jouw kleding. Wanneer je de juiste kleding in de juiste kleuren draagt, straal je uit hoe mooi jij bent. En dát heeft een positief effect op jezelf en jouw (werk)omgeving.

Groots effect

Het effect van kleuren en kleding die bij jouw figuur en huid, ogen en haar passen is 1+1=3! Na mijn kledingadvies en kleuradvies weet jij precies welke kleuren en kleding jou mooi staan en waar jij jezelf prettig in voelt. Het advies over kleding en kleur past helemaal bij jou, waardoor jij jouw jezelf kan laten zien! En dat zal zeker opgemerkt worden.

Wat past bij Jou?

Ik geef adviezen in de vorm van workshops, datis gezellige met andere dames. Op dit moment is dit de workshop Kleur. Maar een 1 op 1 advies waarbij jij het middelpunt bent, is ook mogelijk. Ook geef ik gezellige avonden voor groepen. Wat past het best bij jouw wensen?

Workshop Kleur

Een gezellige en inspirerende Workshop voor groepen van 6-8 personen. Je ontvangt kleuradvies en maakt een moodboard in jouw kleurentype.

Persoonlijk Advies

Na dit advies weet jij precies welke Kleding, Kleur en Stijl bij jou passen en heb je minder  keuzestress. 

Garderobe Check

Weet jij niet wat je aan kunt trekken en hangt jouw kast wel vol? Dan is het tijd voor een Garderobe Check.