Jouw kleding is jouw visitekaartje..

 In Nieuws

Weet je dat de kleding die je draagt ook veel zegt over jouzelf? Je geeft hiermee non-verbale signalen af aan jouw omgeving en maakt hiermee een bepaalde indruk. Eigenlijk is jouw kleding /jouw uiterlijk ook jouw eigen visitekaartje. Kleding is dus niet zomaar iets wat je draagt maar heeft ook een diepere betekenis; Hoe zie jij jezelf..

De valkuil hierbij is dat jouw uiterlijk eigenlijk niet weergeeft wie jij werkelijk bent. Mensen schatten jou dan anders in als jij bent.

Een eerste indruk kun je maar één keer maken, als deze eerste indruk meteen goed weergeeft wie jij eigenlijk bent dan zal het contact voor jezelf soepeler verlopen. Je hoeft tenslotte niet zoveel meer uit te leggen over jezelf als persoon.

Situaties waarbij dit extra belangrijk kan zijn, is tijdens een zakelijk contact waarbij onderling vertrouwen belangrijk is.

Maar ook in de privésfeer is het belangrijk, bijvoorbeeld voor sollicitatie gesprekken en kennismakingsgesprekken (dates).

Nu lijkt dit allemaal heel ingewikkeld maar toch valt dit mee. Het is meer een kwestie van bewustwording. Bewust worden van: wie ben ik, wat straal ik uit naar anderen, wat wil ik uitstralen, wat zijn mijn sterke punten en wat vind ik mooi aan mijzelf.

Wil jij dit graag weten en hier jouw voordeel mee doen? Petra Styling Coach gaat graag samen met jou aan de slag.

Samen gaan we dan jou eigen persoonlijkheid vertalen in je kleding, je voelt je er 100% authentiek in en dát geeft een enorme positieve boost. Natuurlijk is dit voor zowel dames als heren.

Petra Styling Coach verzorgt Kleding en Kleur advies individueel , voor groepen en ook in company.

Hartelijke Groet

Petra Styling Coach.

 

 

 

Recent Posts