Kledingadvies en kleuradvies.

Voel je goed in je kleding en laat jouw ‘Mooie Ik’ zien.

Vind jij het lastig om te kiezen wat nu echt bij jou past?

Wat staat jou nu echt mooi?

Waar voel jij je prettig in én welke kleding laat jou stralen?

Kledingadvies en kleuradvies maakt duidelijk welke kleding jou laat stralen en waar jij je goed in voelt. Iedereen is tenslotte uniek, daarom is een kleding en kleuradvies ook geheel op jou als persoon afgestemd.

Voor jouw werk, met klanten of voor groepen, is het belangrijk dat jij laat zien wie je bent maar ook dat jij jezelf prettig voelt in jouw kleding. Wanneer je de juiste kleding en kleuren draagt ,die uitstralen wie jij bent, zal dat een positief effect hebben op jezelf en jouw ( werk) omgeving.

Het effect is 1+1=3! En dat zal zeker gezien worden.

Kledingadvies kleuradvies en meer.

Na mijn kledingadvies en kleuradvies weet jij welke kleuren en kleding jou mooi staan en waar jij jezelf prettig in voelt. Het kledingadvies en kleuradvies past helemaal bij jou waardoor jij jouw ‘Mooie Ik’ durft te laten zien!

Durf jij deze stap te zetten?

Workshop Kleur

Een gezellige en inspirerende Workshop voor groepen van 6-8 personen. Je ontvangt kleuradvies en maakt een moodboard in jouw kleurentype.

Persoonlijk Advies

Na dit advies weet jij precies welke Kleding, Kleur en Stijl bij jou passen en heb je minder  keuzestress. 

'Mooie Ik' Events

Graag kom ik jou inspireren op een Ladiesnight, Klantenavond, een workshop voor grote groepen of andere leuk event. Heb je een ander leuk idee dat hier niet bij staat?

Ik sta altijd open voor leuke initiatieven!