Workshop Kleur

Doe mee aan workshop Kleur en ontdek wat jij met kleur kunt doen. Wanneer je kleding draagt in een kleur die niet bij je past zie je er al snel bleek en vermoeid uit. Wil jij weten welke kleuren jou laten stralen en wil jij graag professioneel kleuradvies? Dan is deze gezellige workshop iets voor jou!

Doe mee aan de workshop en ontdek jouw kleuren

Je leert tijdens deze leuke workshop te kijken naar het effect van een kleur vlakbij jouw gezicht. De goede kleur zorgt ervoor dat je ogen stralen, dat je een gezonde gloed op je huid krijgt en dat je lijntjes in je gezicht minder opvallen.

Dit gaan we doen tijdens workshop Kleur:Workshop Kleuranalyse

Je ontdekt aan de hand van de vier seizoenen welk kleurtype je bent. Dit doen we in de groep zodat iedereen ook het effect kan zien.
Je maakt op basis van deze kleuren én jouw eigen persoonlijke smaak een kleurrijk moodboard om mee te nemen.

Na workshop Kleur:

Kun jij zelf zien wat kleuren voor jou doen.
Weet jij welk kleurtype jij bent en welke kleuren hierbij horen.
Heb je jouw eigen persoonlijke moodboard met alle goede kleuren bij de hand.
Koop je met gemak kleding in de kleur die jou laat stralen.

Wat heb je nodig voor workshop Kleur?

Om van deze workshop Kleur een succes te maken heb je alleen jezelf nodig! Nodig gerust een vriendin, buurvrouw of collega uit. Eventueel kun je tijdschriften als Linda, Libelle en Margriet meenemen. Verder is alles aanwezig.

Workshop Kleur doe je gezellig samen

Deze workshop is geschikt voor groepen van 6-10 personen. Een groter of kleiner aantal is in overleg mogelijk. Kom je alleen? Helemaal goed, je bent van harte welkom! Je leert elkaar al snel kennen en de sfeer is altijd heel gemoedelijk.

Kom je met meerdere vriendinnen?

Dan heb ik een speciaal aanbod voor je! Als jij een groepje van minimaal 6 personen samenstelt en een geschikte locatie ter beschikking kunt stellen is jouw deelname gratis!

 

Datum: In overleg. Deze workshop kan zowel overdag als op een avond plaatsvinden. Wanneer zou jij deze wBlij met de moodboardsorkshop willen?

Duur: 3 uur

Locatie: Op jouw eigen locatie of een locatie in regio Duiven.

Tarief: € 49,99,- p.p.

Gratis Deelname: wanneer jij zelf een groepje van minimaal 6 personen samenstelt én een geschikte locatie beschikbaar hebt, dan is jouw deelname gratis! ( excl. reiskosten)

Doe je mee aan workshop Kleur?

Schrijf je nu in als jij ook graag meedoet aan deze leuke, leerzame en gezellige workshop! Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Straal en laat jezelf zien!