Over mijzelf

In mijn leven is kleding altijd al belangrijk geweest. Er goed uitzien was voor mij essentieel om andere mensen onder ogen te komen. Het gaf mij houvast en steun, zeker tijdens mijn post- natale depressies en burn-out. Tijdens deze periodes had ik de neiging om mij in huis terug te trekken, maar dat ging natuurlijk niet.

Er waren toch gebeurtenissen en verplichtingen waar ik naartoe moest. Ik heb kinderen en dan moet je toch geregeld op pad. Dus dan raapte ik al mijn moed bij elkaar en trok kleding aan waar ik mij goed en prettig in voelde. Ik liet mijn kleding vertellen wie ik was. Ik stopte mijn identiteit en karakter in mijn kleding en straalde uit wie ik was.

Mensen reageerden positief op mij en gaven mij veel positieve energie. Zelf had ik geen energie om anderen te benaderen maar mensen kwamen wél naar mij toe. Dat gaf mij veel energie en ook mijn zelfvertrouwen kreeg echt wel een boost!

Kleding is zoveel meer dan alleen een buitenkant, meer dan iets wat je gewoon draagt. Het zegt ook iets over jezelf, het is jouw visitekaartje en jouw communicatiemiddel.

Inmiddels ben ik hier professioneel in geschoold. De juiste, kleur, kleding en stijl, die bij jouw persoonlijkheid en smaak passen, zeggen alles over jou! Wanneer jij je hierin prettig voelt zorgt ook dat voor een open en positieve uitstraling. Met déze positieve uitstraling trek jij andere mensen naar jou toe. Hierdoor gaan er deuren open die eerder gesloten bleven.

Mijn missie is om jou op weg te helpen, om jezelf beter uit de verf te laten komen en je zelfverzekerd te voelen. Zodat jij uitstraalt wat jij allemaal in huis hebt en de weg naar mooie dingen voor jou open ligt.

Want dat kan! Echt! Het is mij ook gelukt.
Zie ik jou snel in mijn workshop of  bij een persoonlijk kleding en kleur advies?

Warme groet,

Petra

Petra@petrastylingcoach.nl

0613998569

logo_petra-styling-coach-def-doorzichtig-zwart

Straal en laat jezelf zien!