Over mijzelf

In mijn leven is kleding altijd al belangrijk geweest. Het was voor mij belangrijk om er altijd verzorgd uit te zien. In moeilijke periodes ben ik dit ook altijd blijven doen. Hiermee ben ik sterker door mijn burn-out en postnatale depressie gekomen.
Er goed uitzien was voor mij essentieel om andere mensen onder ogen te komen. Het gaf mij houvast en steun. Want eigenlijk had ik de neiging om mij in huis terug te trekken, maar dat ging niet.

Er waren toch gebeurtenissen en verplichtingen waar ik naartoe moest. Ik heb kinderen en dan moet je toch geregeld op pad. Dus dan raapte ik al mijn moed bij elkaar en trok kleding aan waar ik mij goed en krachtig in voelde, die ik mooi vond en die representatief was. Maar wel met een stijl die dicht bij mezelf bleef. Als het ware stopte ik mijn identiteit en karakter in mijn kleding. Ik straalde uit wie ik was.

Mensen reageerden positief op mij en gaven mij veel positieve energie. Zelf had ik geen energie om anderen te benaderen maar mensen kwamen wél naar mij toe. Nou dat gaf mijn zelfvertrouwen echt wel een boost!

Kleding is zoveel meer dan alleen iets wat je draagt. Het zegt ook iets over jezelf, het is jouw visitekaartje en jouw communicatiemiddel.

Inmiddels ben ik hier professioneel in geschoold. Ik ken de kracht van kleur. De juiste, kleur, kleding en stijl die bij jouw persoonlijkheid en smaak passen zeggen alles over jou en geven je de juiste uitstraling. Deze uitstraling zorgt ervoor dat je andere mensen aantrekt en dàt zorgt ervoor dat er deuren opengaan voor jou die eerder gesloten bleven.

Mijn missie is om jou op weg te helpen, om jezelf beter uit de verf te laten komen en je zelfverzekerd te voelen. Zodat jij uitstraalt wat jij allemaal in huis hebt en de weg naar mooie dingen voor jou open ligt. Want dat kan, echt. Het is mij ook gelukt.
Zie ik jou snel?

logo_petra-styling-coach-def-doorzichtig-zwart

Straal en laat jezelf zien!