Overdressed, underdressed wat een onzin!

 In Nieuws

Laatst las ik een artikel en daar stond in dat je beter altijd overdressed kon zijn in plaats van underdressed. Daar ben ik het niet mee eens! Ik vind het wèl belangrijk dat je je kleedt op een manier die bij je past èn waarbij je op jouw mooist bent waardoor jouw uitstraling het sterkst is.

Dat betekent dat je best wel eens een keer zin mag hebben in een makkelijk zittende outfit waarbij je geen kostuum, rok, jasje of blouse hoeft te dragen.

Maar… draag dan wel een makkelijke outfit met een goede pasvorm! dus als je een jeans wilt dragen, draag dan een goed passende jeans met een mooie pasvorm.  Of als je een jumpsuit wilt dragen, draag er dan een waar jouw figuur mooi tot zijn recht komt.

Dus draag alleen kleding waar de accenten op de juiste plek komen voor jouw figuur én draag kleuren die jouw uitstraling versterken en mooi bij jouw huid en haar passen. Dan heb je wèl een heerlijke comfortabele outfit aan,  maar zie je er toch tip top uit èn ben je absoluut niet underdressed.

Al heb je een chique diner of zit je tussen mensen die erg netjes gekleed zijn, jij kunt je zeker voelen omdat deze outfit past bij jou én bij jouw stemming van dit moment.

Ik vind eigenlijk dat je altijd je eigen plan moet trekken in welke kleding je gaat dragen en op welk moment. Als jij zin hebt om je helemaal op te tutten op een gelegenheid waarbij normaal niemand dat doet, zeg ik ; doen! Maar doe het dan wel goed hè!

Dus draag een mooie set die jou op je mooist laat zien, dan zal jij je altijd op jouw gemak voelen.

Zelf trek ik hier nu ook mijn eigen plan in en dat geeft zoveel rust! Je hoeft alleen maar rekening te houden met; wat vind ik vandaag fijn om te dragen… En doordat ik weet dat mijn kleding goed bij mij past maak ik mij ook nergens meer druk over en kan ik gaan genieten van het moment!

Wil jij nu ook graag weten wat nu mooi staat bij jouw figuur en welke kleuren nu bij jou passen?

Neem dan contact met mij op voor een persoonlijk advies. Deze is er in vele prijsklassen en je hebt er zeer veel gemak van in het dagelijkse leven!

Stralende groet,

Petra Styling Coach.

                    

 

Recent Posts
Personal Shopping