‘Mooie Ik’ Coaching

Twijfel jij veel over jouw uiterlijk en voel jij jezelf onzeker? 

Wil jij
Meer zelfvertrouwen
Een positief gevoel over jezelf
Kleding en kleuren die bij jouw persoonlijkheid passen?

Een nieuwe start met zelfvertrouwen?

Wat Kleding betekent voor mij..

Mijn kleding heeft mij echt door zware tijden heen geholpen. Door kleding en kleuren te dragen waar ik mij prettig en mooi in voelde, voelde ik mij ook zelfverzekerder.

Het gaf mij kracht en energie en hielp mij door de moeilijke dagen heen tijdens mij burn- out.

Door meer kleur te gebruiken en mijn kleding meer aan te passen aan mijn eigen wensen voelde deze kleding ook aan als een onderdeel van mijzelf. Deze kleding werd mijn persoonlijke visitekaartje! Dit was dus meer dan alleen stof en buitenkant.

Deze nieuwe manier van kleden bracht mijn innerlijk naar buiten en mijn uitstraling veranderde. Dit was merkbaar in mijn omgeving, er ontstonden nieuwe contacten met mensen en nieuwe kansen.

Het gaf mij een nieuwe start met zelfvertrouwen! Dit wens ik ook voor jou!

 

Mijn adviezen aan jou

Ik geef mijn kleding-, kleur ,- en stijladviezen en ervaring graag aan jou door, zodat jij hier ook het positieve effect van kunt ervaren. Dit doe ik op een persoonlijke manier waarbij ik aandacht en tijd voor jou heb.

Het kan zijn dat je weinig zelfvertrouwen hebt, erg verlegen en/ of onzeker bent of dat er ingrijpende  gebeurtenissen op je pad gekomen zijn,

Kies voor een nieuwe start met zelfvertrouwen en investeer in jezelf met een persoonlijk kledingadvies. Ontdek jouw eigen ‘Mooie Ik’ en voel jezelf mooi en trots. Trots op al jouw mooie eigenschappen zowel uiterlijk als innerlijk!Doordat jij laat zien wie je bent en dat je er bent gaan er deuren open die eerder gesloten bleven.

Zullen we samen jouw ‘Mooie Ik’ zichtbaar maken?

Meld je dan hier aan voor het “Mooie Ik” Coaching programma

Aanmelden Coaching Programma

"MOOIE IK"

 

Mooi van Binnen en van Buiten

Mooi betekent voor mij als Styling Coach geen mode, hippe kleding of er perfect uit zien. Integendeel.

Het ‘Mooie Ik’ programma gaat over jezelf mooi vóelen en het beste van jezelf naar boven halen. Belangrijk vind ik dat je dicht bij jezelf blijft.

Ik ga jou dus niet veranderen. Maar breng je op ideeën, eerlijk, positief en opbouwend.
Je wordt als het ware de beste versie van jezelf.
Jouw eigen versie van ‘Mooie Ik’! Mooi van buiten en van binnen!
Met mijn Petra Styling Coach ‘Mooie Ik’ coaching help ik jou om jezelf weer op nummer 1 te zetten en een krachtige start te maken

met als resultaat:

Een betere persoonlijke presentatie.
Meer zelfvertrouwen
Een positieve kijk op jezelf

De toekomst telt! We gaan niet terugkijken, maar we gaan samen toekomstgericht aan het werk. Want jij bent Mooi, van buiten en van binnen!

Ervaringsdeskundige

Als ervaringsdeskundige, invoelend mens én styling coach heb ik alles in huis om jou te adviseren op een professionele en rustige manier. Ik heb zelf ervaren hoe moeilijk het soms is om de positieve eigenschappen van jezelf te zien. En weet je? Eigenlijk is het niet eens zo moeilijk!

Ik gun jou ook dat heerlijke bevrijdende gevoel om een nieuwe start te maken! Ik wil je laten zien hoe jij zelf weer het heft in handen kunt nemen en de positieve kanten van jezelf zichtbaar kunt maken. Zodat je jezelf accepteert zoals je bent en trots kunt zijn op jouw eigen ‘Mooie Ik’!

Wat levert deze coaching jou op?

Na deze coaching:

Zit je beter in je vel en straal je dat ook uit naar jouw omgeving.

Heb je een positiever gevoel over jezelf.

Heb je een beter inzicht in welk beeld anderen van jou hebben.

Gaan er deuren open die eerder gesloten bleven.

Ben je toekomstgericht bezig met een positiever gevoel.

Weet je precies welke kleuren en welke kleding en stijl jouw uitstraling positief versterken en wanneer je dit kunt toepassen.

Kun jij met zelfvertrouwen shoppen.

Weet je wat jouw positieve punten zijn en weet jij hoe je deze kunt accentueren.

Heb je jouw zelfvertrouwen en innerlijke kracht vergroot.

Behoud je ondanks tegenslagen jouw zelfvertrouwen en kracht.

Zijn jouw uiterlijk en innerlijk meer in balans en versterken zij elkaar.

Kun je de praktische tips en handvatten dagelijks toepassen.

Heb jij inzicht in jouw eigen kwaliteiten en valkuilen en kun jij deze omzetten in kracht.

Aanmelden kan hier

Aanmelden Coaching Programma

"MOOIE IK"

Inhoud ‘Mooie Ik’ Coaching

Het complete programma bevat 4 onderdelen van gemiddeld 3 uur coaching. Daarbij houd ik rekening met jouw persoonlijke wensen en doelen.

Je kunt zelf bepalen wat je wilt doen, de eerste afspraak verloopt altijd hetzelfde.

Daarna mag jij zelf kiezen welke onderdelen jij wilt volgen en in welke volgorde.

Tijdens de 1e afspraak maken we kennis met elkaar en kijken we wat jouw verwachtingen en doelen zijn. Je krijgt deze afspraak al een compleet kleurenadvies van mij met tips en tricks. Je weet na deze afspraak hoe de opbouw is van jouw ‘Mooie Ik’ traject en weet welke kleuren jou het mooist staan.

Daarna kun je de volgende onderdelen kiezen.

 ♥Mooie pasvormen voor jouw figuur. Deze afspraak kijken we welke pasvormen en welke kleding jouw figuur het mooist uit laten komen. We bekijken de kleding uit jouw eigen kledingkast en gaan hier verrassende en nieuwe combinaties mee maken. Van al deze nieuwe combinaties maak ik foto’s zodat je deze makkelijk kunt onthouden.

♥Een krachtig innerlijk. Deze afspraak werken we met jouw innerlijk, wat werkt belemmerend voor jou en wat werkt voor jou om hiervan los te komen. Waar kun jij kracht uit putten om toch door te zetten.

♥ Jouw personal shopper. Deze afspraak shoppen we samen en oefenen we situaties die je lastig vindt. Je leert handige trucs om eenvoudiger en sneller te shoppen.

Na de laatste afspraak komen we nog 1 keer bij elkaar voor de puntjes op de i en mag je mij e- mailen voor blijvende support.

Ja, ik wil graag alles weten en een krachtige start maken.

Aanmelden Coaching Programma

"MOOIE IK"

De kosten van dit uitgebreide programma zijn afhankelijk van jouw keuzes vanaf € 129,-. excl. reiskosten en excl. btw)

Nu met speciale actie! Als Cadeau krijg jij ,bij het totale programma, een jaarabonnement van het magazine ‘Gezond nu’ inclusief het boek ‘Krachtvoer voor vrouwen’.

E-mail mij voor info op petra@petrastylingcoach.nl
Warme groet,
Petra

Bekijk jezelf positief en laat je ‘Mooie Ik’ zien!