Inspirerende groepsuitjes met kledingadvies

Een groepsuitje met kledingadvies waarbij alles draait om kleding, kleur en styling is informatief, inspirerend en gezellig! Wil jij een leuke bijeenkomst organiseren voor klanten, medewerkers of collega´s? Of ben je op zoek naar een groepsuitje voor een ladies club, vrouwenvereniging of een andere groep? Kies dan voor een groepsuitje op maat.

Kledingadvies als groepsactiviteit

Bij een groepsuitje met kledingadvies draait alles om persoonlijke aandacht. Daarom is elke groepsactiviteit op maat: uitgaande van jouw wensen en die van de deelnemers. Altijd opbouwend, positief, zonder oordeel en in een gezellige sfeer.

Samen bedenken we een activiteit voor de hele groep

Welke kleuren laten je stralen? Welke kleding staat mooi bij je figuur? Samen bedenken we een leuke groepsactiviteit waardoor iedere deelnemer niet alleen antwoord krijgt op deze praktische vragen, maar naderhand ook naar huis gaat met een goed gevoel.

Een klantenavond in de kledingwinkel

Steeds meer kledingwinkels organiseren een speciale avond voor vaste klanten. Maar hoe geef je al die klanten persoonlijk aandacht en een goed gevoel waardoor zij vaker terugkomen?

Hoe werkt zo’n klantenavond in de winkel?

Persoonlijke kledingadvies is een prachtige aanvulling op het advies dat de klanten normaal in de winkel krijgen. Bij een kledingadvies met kleurenanalyse ontdekt elke klant welke kleuren mooi staan en hoe ze gecombineerd kunnen worden. Bij een kledingadvies over styling geef ik handige tips en tricks om het figuur zo mooi mogelijk uit te laten komen.

Zo wordt een klantenavond een geslaagde avond

Met kleding uit de winkel zien de klanten direct wat ik bedoel. Zo lopen alle klanten na een geslaagde avond met mooie kleding de winkel uit. Een voorbeeld van een leuk event is deze klantenavond van modewinkel Maxim in Winterswijk. Een echt verwenmoment!

Wil jij ook een leuk groepsuitje of event organiseren?

Neem dan nu contact op!

Straal en laat jezelf zien!