Weg met die twijfels..

 In Nieuws

Weg met die twijfels..

Jezelf mooi vinden klinkt voor de meeste mensen raar. Natuurlijk hoef je jezelf niet de hele dag in de spiegel te bekijken en jezelf te prijzen. Maar ‘mooi’ gaat zoveel verder dan alleen het uiterlijk. Het gaat over respect voor jezelf. Over de mooie,- en minder mooie eigenschappen maar die allemaal wèl bij jou horen en maken wie jij bent.

Meestal zien wij die zelf alleen de eigenschappen die we minder mooi vinden of die anders zijn. Zelf heb ik heel veel sproeten, deze vallen op en ik wilde in het verleden niet opvallen. Maar nu vind ik ze geweldig, ze horen bij mij en maken mij anders. Door anders naar mijzelf te leren kijken zie ik dat nu veel positiever en kan ik hier zelfs mijn kracht uit halen.
Anders zijn is juist mooi, het maakt jou uniek en dat ben jij. uniek! Zelf zijn we meestal nogal streng voor onszelf. Dat is jammer. Want echt alles gaat zoveel beter wanneer we onszelf zien zoals we zijn. Met mooie én minder mooie eigenschappen, maar wel uniek. En dat mag best gezien worden.

Gezien worden is ook belangrijk wanneer je een nieuwe fase van je leven ingaat. Dat kan zijn na een scheiding, een nieuwe baan, je eigen bedrijf beginnen, gewichtsveranderingen of als ‘verse’ moeder of juist oma of opa.
Deze frisse, nieuwe start is dan dé manier om dit nieuwe begin succesvoller te laten worden.
Zelf heb ik ook een nieuwe start gemaakt na een burn-out. Deze nieuwe start en andere manier van kijken heeft mij al veel moois gebracht. Een nieuwe start kun je natuurlijk op ieder moment van je leven maken. Als verpleegkundige en gevoelig mens én styling coach help ik graag mensen vooruit en bied hen handvatten voor meer positiviteit en energie. Zowel uiterlijk als innerlijk. Hierdoor is ‘Mooie Ik’ ontstaan.

Ken jij of ben jij iemand die deze positieve boost wil ervaren voor een nieuwe en zichtbare start? Laat het mij weten!
Op Dinsdag 22 Januari kun jij deelnemen aan de inspiratie workshop ‘Mooie Ik’. Deze workshop is interactief, informatief en inspirerend. Samen met een klein groepje van maximaal 6 deelnemers gaan we aan de slag met praktische werkvormen. Het voordeel van samenwerken in een klein groepje, is de positieve interactie met de andere deelnemers.

De basis van deze workshop is opbouwend en positief en respectvol.
Het doel is dat jij met deze workshop veel nieuwe inspiratie en energie opdoet. Zodat jij met een positief gevoel over jouzelf een nieuwe start kan maken.

De workshop is op Dinsdag 22 Januari 2019 en vindt plaats in Duiven (Gelderland).
Van 13.00 tot 15.30 uur.
De kosten zijn €50 p.p.

Meer info over deze workshop via deze link https://petrastylingcoach.nl/mooie-ik-workshops/
Bel of mail mij voor meer info op 06 13998569 of petra@petrastylingcoach.nl
Hartelijke Groet, Petra B.T. Vermeulen- Tiemissen.
06 13998569/ petra@petrastylingcoach.nl
www.petrastylingcoach.nl

 

Recent Posts
Mooie ik coaching